Reparatie en onderhoud aan uw schip voor zorgeloos vaarplezier

Om de conditie van uw boot optimaal te houden is het van belang deze goed te onderhouden. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van boten. Door te investeren in professioneel gereedschap en goed vakmanschap leveren wij kwaliteit. Goede service, afspraken nakomen en eerlijkheid hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Of het nu gaat om schilder- en lakwerk, scheepstimmerwerk, buitenboordmotor onderhoud, herstel van schade aan uw boot of inbouw en installatie van apparatuur, wij zijn u graag van dienst. Ook voor het reinigen van bootkussens, wassen, poetsen of transport van uw boot bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

 

Onderhoud aan uw buitenboordmotor

Het is essentieel om uw buitenboordmotor van goed en tijdig onderhoud te voorzien. Dit verlengt de levensduur en conditie van de motor maar kan ook problemen voorkomen tijdens het varen. Of het nu gaat om een kleine service beurt, een grote beurt of het verhelpen van een klacht, wij staan graag voor u klaar.

Ook kunnen wij uw buitenboordmotor winterklaar maken en eventueel in de winterstalling voor u opslaan. We starten de motor in het voorjaar weer voor u op voordat u hem komt ophalen zodat u er zeker van bent dat de motor goed werkt voor de eerste vaart van het seizoen.

Neem contact met ons op

buitenboordmotor onderhoud

Onderhoud van uw boot

Het onderhoud van uw boot omvat het wassen, poetsen, polijsten, reinigen van kussens en bootzeilen en het interieur reinigen. Ook het transport van uw boot kunnen we verzorgen.

Naast het onderhouden van boten gaan wij nog een stap verder. Wij kunnen uw kostbare bezit full service beheren zodat u zorgeloos kunt genieten van uw schip. U de lusten, wij de lasten. 

Uw schip is bij ons in goede handen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen wij professioneel uw wensen vervullen en kunnen we samen een plan opstellen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Service van Reijn's Boten

Inbouwen en installeren van apparatuur

Het inbouwen en installeren van apparatuur kunt u gerust aan ons vakkundige personeel overlaten. Walstroom installatie, GPS, navigatie, verlichting, dieptemeter, audio, stuursystemen, boegschroef, noem het maar op. Wij beschikken over een breed scala aan leveranciers en kunnen vrijwel elk merk leveren, deze bouwen we ook in. Of u iets specifieks zoekt of geadviseerd wil worden, alles is bij ons mogelijk. Daarbij lopen we graag samen met u door de boot om uw wensen te bepalen en een offerte op maat te maken.

Neem contact met ons op

inbouw en installatie van apparatuur

Scheepstimmerwerk

Voor het verbouwen of opnieuw betimmeren van uw schip kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor kleine aanpassingen in het interieur kunt u een beroep op onze expertise doen. Ons bedrijf beschikt over een eigen houtbewerkingsafdeling en dat maakt de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. 

Neem contact met ons op

Scheepstimmerwerk

Schadeherstel aan uw boot

We zijn trots dat we bij meerdere zeilverenigingen aangeschreven staan tot vast servicepunt voor het herstellen van aanvaar- en transportschade. Ons streven is dan ook een hoge kwaliteit tegen een scherpe marktconforme prijs en snelle service te waarborgen. Uw kind mag de eerst volgende zeilwedstrijd niet missen toch?

Schade en herstel van:

  • Gelcoat
  • Aanvaring en transport (punt en gat in de romp)
  • Dek – romp verbinding

  • Roerblad reparatie

Neem contact met ons op

 

Schadeherstel aan uw boot

Het adres voor al het schilderwerk aan uw boot

De levensduur van elk verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de totale laagdikte, de methode, het vakmanschap, de condities waaraan de verf bloot staat en de conditie en voorbehandeling van de ondergrond. Ook de kwaliteit van de producten waarmee gewerkt wordt is essentieel voor een perfect eindresultaat. 

Wij beschikken over de juiste middelen en vakmanschap om iedere schilderklus professioneel, met oog voor detail en met passie voor het vak uit te voeren. Of het nu gaat over polyester, staal of hout, zowel onder als boven de waterlijn, dek, opbouw en interieur, renovatie na osmose, osmosebehandeling.

Neem contact met ons op

Het adres voor al het schilderwerk aan uw boot

Home Reparatie & Onderhoud