>>Repair center

Schade Repair Center van het Gooi

Heeft u schade aan uw boot door transport of aanvaring? Wees gerust wij kunnen de schade professioneel herstellen. Bij Reijn's Boten werken onze vakmensen van het Repair Center uitsluitend met hoogwaardige producten. Wij staan voor kwaliteitswerk en vakkundigheid, dat merkt u! Reijn’s boten beschikt met al haar kennis en ervaring over een eigen Repair Center. Hiervoor zijn meerdere cursussen gevolgd en is geïnvesteerd in het juiste gereedschap.

Optimist, Splash en Laser

In de jaren hebben we ons zeker bewezen...

We zijn zo trots dat we bij meerdere zeilverenigingen aangeschreven staan tot vast servicepunt voor het herstellen van aanvaar en transportschade. Ons streven is dan ook een hoge kwaliteit tegen een scherpe marktconforme prijs en snelle service te waarborgen. Uw kind mag de eerst volgende zeilwedstrijd niet missen toch?

Schade en herstel van:

  • Gelcoat
  • Aanvaring en transport (punt en gat in de romp)
  • Dek – romp verbinding
  • Roerblad reparatie
  • Polijsten

Uiteraard voeren wij reparatie uit op alle soorten en type boten en zijn wij gespecialiseerd in 2 Componenten systemen en gelcoat schade.

repair center 2 repair center

Wij worden hoog aangeschreven bij verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u een vraag of zou u graag een afspraak willen maken? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.