>>Inbouw en installatie

Inbouw en installatie van apparatuur, boegschroef of motor...

Ook het inbouwen en installeren van apparatuur kunt u gerust aan ons gecertificeerde personeel overlaten. Wij beschikken over een breed scala aan leveranciers en wij kunnen vrijwel elk merk leveren. Ook kunnen wij u adviseren welke apparatuur geschikt is. Heeft u andere specifieke wensen op dit gebied, wij zijn u van dienst.

Walstroom installatie, GPS, navigatie, verlichting, dieptemeter, audio en stuursystemen, boegschroef, noem het maar op. Omdat wij zelf de producten die u zoekt kunnen leveren, bouwen wij ze ook in. Daarbij lopen we graag samen met u door de boot om een offerte op maat te maken en uw wensen te bepalen.

Boegschroef inbouwen

De 'beste' stuurlui staan aan wal toch? U heeft het vast wel een keer meegemaakt dat u wilt aanmeren maar er net te veel stroming of wind staat en het maar niet lukt om aan te leggen. Er staat ondertussen 10 man naar u te kijken, maar dat 'schamen' is nu voorbij! Bel ons op en wij bouwen een boegschroef in, zodat u in deze omstandigheden ook de baas bent over uw eigen schip.

De meerwaarde

Met de boegschroef kan een stuwstraal naar bakboord of stuurboord worden gecreëerd. Hierdoor wordt de mogelijkheid om rustig en goed aan te meren of te manouvreren bij lage snelheden vergroot. Ook kan het verlijeren van het voorschip door wind of stroming tot op zekere hoogte worden tegengegaan tijdens het aanleggen.

Constructie van de boegschroef

De boegschroef als constructie bestaat vaak uit een horizontale buis, een tunnel in de voorsteven. In de tunnel is de schroef gemonteerd, deze pompt water door de tunnel waardoor er een stuwstraal ontstaat die water door de tunnel kan pompen en daardoor een stuwstraal naar bakboord of stuurboord creëert. De openingen van de tunnel kunnen worden voorzien van een rooster, om het opzuigen van bijvoorbeeld wier of een plastic zak te vermijden.

Nieuwe motoren

Ook leveren wij nieuwe motoren welke wij kunnen en installeren in of aan uw boot.

installatie motor installatie motor2

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van inbouw of installatie van apparatuur, een motor of het inbouwen van een boegschroef in uw schip?

Neem contact met ons op