>>Waanzinnige antifouling winteractie!

Waanzinnige antifouling winteractie!

08-02-2017

Waanzinnige antifouling winteractie!

Epifanes Copper-Cruise High Performance antifouling 2,5l nu van € 148,50 voor € 109,- en 750ml van € 46,00 voor € 37,50!

Het begint alweer een beetje te kriebelen... Het vaarseizoen komt langzaam aan dichterbij! Nu is de tijd om de boot klaar te maken voordat ze straks het water in mag. Een goede antifouling is belangrijk om het onderwaterschip vrij te houden van aangroei.

De antifouling die wij in de aanbieding hebben is Epifanes Copper-Cruise en is een effectief werkende koper- en biocidehoudende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie. Werking op zoet, brak en zout water tot 30 knopen (50 km/u) en houdt het onderwaterschip vrij van aangroei. Deze antifouling is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, lichtblauw, rood, bruinrood, wit en zwart.

In onze winkel zijn verder nog verschillende soorten onderwaterverven verkrijgbaar van Epifanes:

  • Werdol Kopervrij
  • Epifanes Foul Away
  • Epifanes Black Bottom
  • Epifanes Copper-Cruise (ACTIE)

Wilt u meer weten over de verschillende soorten antifouling en de werking ervan of welke er geschikt is voor uw boot kijkt u dan op antifouling pagina van onze website, kom langs in de winkel of stel uw vraag online zodat onze medewerkers u kunnen adviseren en uw vragen kunnen beantwoorden over antifouling.

Ik wil graag een vraag stellen over antifouling

epifanes zet er vaart achter Foul-Away Werdol Kopervrij Black Bottom copper-cruise CR Antifouling-Primer Underwaterprimer