>Beoordelingen

Beoordelingen

10 / 10
december 2019

Very pleased with the business relationship with Bart. I hope to do more business in the future

8 / 10
november 2019

Hierbij wil ik even een positieve beoordeling geven over Reijn's Boten. Een super enthousiast team dat met veel liefde voor je boot de stalling regelt en diverse onderhoudswerkzaamheden uit kan voeren. Bij Reijn's Boten is je waardevolle bezit in goede handen!

9 / 10
november 2019

Ik kom hier al jaren. Klantgerichte mensen, zeer vriendelijk, altijd snel en correct geholpen. Een aanrader!

10 / 10
november 2019

Heerlijk bedrijf met top heren,

10 / 10
november 2019

Zeer kundig en servicegericht! Denk mee en komen met passende en logische ideeën en oplossingen.
Van alles aan de boot laten doen door het team, romp, onderwaterschip, motorisch, elektronica op alle fronten uitermate goed geholpen. Vorig jaar bij een aanhoudende motorstoring doorbijten tot het perfect is opgelost, nergens beroerd voor, Een absolute aanrader.

9 / 10
november 2019

Tja, ik weet zelf al best week veel van het werken aan en met boten, kunststoffen en epoxy's. Maar bij Het team van Bart Reijn's boten konden ze me net nog het laatste verbeter puntje uitleggen. Super!!! Ik zou het zo nog een keer over doen. Ok ok. Het was heeeul mooi weer om buiten te werken. Dat is ook wat waard...😁

10 / 10
november 2019

Alles was goed.

9 / 10
juni 2017

Na 40 jaar intensief gebruik was onze Contest toe aan een uitgebreide opknapbeurt. De mannen van Reijn's boten hebben dat zeer deskundig opgepakt. Respect voor het vakmanschap van met name Maarten! De boot is de loods in gegaan en alle beslag is verwijderd. De romp, dek en opbouw zijn super goed voorbewerkt en daarna in vele lagen De IJssel DD lak gezet. Onderwaterschip is ook helemaal aangepakt, slechte plekken gerepareerd en staat in lekker in de Gelshield. Divers teak houtwerk is vervangen (deels door flexiteak) en ook een deel van het beslag en apparatuur zijn vervangen. Mijn motor heeft ook een grote onderhoudsbeurt gehad en draait als een zonnetje.
Het team van Reijn's Boten denkt goed met je mee over de technische details en concrete invulling van je wensen.
Hoewel de werkzaamheden wat uitliepen (door zowel wat tegenvallers als door uitbreiding van de opdracht) is het resultaat schitterend geworden. Voor meer informatie over het project: http://www.cyoc.nl/forum/onderhoud-maintenance/de-refit-van-een-contest-29/

Mocht je een (gedeeltelijke of complete) refit willen laten uitvoeren dan is het zeker de moeite waard om Reijn's Boten een offerte te laten uitbrengen! Kwaliteit gegarandeerd!

9 / 10
maart 2017

Onlangs heb ik klein materiaal aangeschaft voor onderhoud aan mijn zeilboot. Het was prettig om te ervaren dat er goed advies werd gegeven. Ik kan jullie en de winkel dan ook bij iedereen aanbevelen!