>Beoordelingen

Beoordelingen

9 / 10
juni 2017

Na 40 jaar intensief gebruik was onze Contest toe aan een uitgebreide opknapbeurt. De mannen van Reijn's boten hebben dat zeer deskundig opgepakt. Respect voor het vakmanschap van met name Maarten! De boot is de loods in gegaan en alle beslag is verwijderd. De romp, dek en opbouw zijn super goed voorbewerkt en daarna in vele lagen De IJssel DD lak gezet. Onderwaterschip is ook helemaal aangepakt, slechte plekken gerepareerd en staat in lekker in de Gelshield. Divers teak houtwerk is vervangen (deels door flexiteak) en ook een deel van het beslag en apparatuur zijn vervangen. Mijn motor heeft ook een grote onderhoudsbeurt gehad en draait als een zonnetje.
Het team van Reijn's Boten denkt goed met je mee over de technische details en concrete invulling van je wensen.
Hoewel de werkzaamheden wat uitliepen (door zowel wat tegenvallers als door uitbreiding van de opdracht) is het resultaat schitterend geworden. Voor meer informatie over het project: http://www.cyoc.nl/forum/onderhoud-maintenance/de-refit-van-een-contest-29/

Mocht je een (gedeeltelijke of complete) refit willen laten uitvoeren dan is het zeker de moeite waard om Reijn's Boten een offerte te laten uitbrengen! Kwaliteit gegarandeerd!

9 / 10
maart 2017

Onlangs heb ik klein materiaal aangeschaft voor onderhoud aan mijn zeilboot. Het was prettig om te ervaren dat er goed advies werd gegeven. Ik kan jullie en de winkel dan ook bij iedereen aanbevelen!